Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhahahhahaha, a baš zamišljam kakav je glupan, pravi onaj iz filmova crnac što ostane bez para. Moguće, haj znaj budali...
Pa to je kad sirotinja se dočepa para pa se začudi samom sebi i ne zna to iskontrolisati.
@NigdjeNaSvijetu Floyd sirotinja? Pa otac mu je bio boxer. Floyd je sa 17-18 već počeo potpisivati milionske ugovore. O čemu pričaš ti. Kakva crna sirotinja... čovjek gospodski živio, ake ne od rođenja, onda od tinejdžejrskih dana.
ako je iko glup to je sonen nedostatak mišića nadoknađuje nedozvoljenim steroidima,zato je jak samo na jeziku
Dao Bog da ja tako bankrotiram kao Floyd covijek je rodjen da bude bogat i to je to
Pa kako.je zaradio tako.i odlaze....nidje veze....sta ba on zna...
Dajte.ziro racun otvorite bh telecom, telefone...treba djelovatii....
U pravu je covjek.... Zaraditi 100 miliona i bankrotiras ... pa nije fora samo kupovati automobile od 1 milion $ i kuce od 30 miliona $ .... valja nasuti goriva i cistiti te stvari. Nije to bas ni jeftino . Ovo sam u nekoj knjizi procitao za ovaj fenomen bankrota ... isto vazi i ove koji dobiju na lutriji po 20 miliona$ ... ljudi opet postanu siromasni...
Ništa nije nemoguće...
ako je iko glupan to je chael koji je jak samo na jeziku i uz upotrebu nedozvoljene kemije
Mislim da si Chael-a zamijenio sa Jon Jones-om. Chael je najveći trash talker u MMA i ne treba za ozbiljno uzeti ovo što je rekao za Floyd-a.
@nemoj mi kontra Jon-a,Jon mi je zakon Nakamura
Jbg genije u boksu, duduk u finansijama. Ne mozes bit dobar u svemu...
ako je iko glupan to je prepotentni ćel koji je jak samo na jeziku i uz upotrebu nedozvoljenih supstanci
On je nevjerovatan lik sa jedne strane je malouman, ne zna da čita i da priča a sa druge strane toliko je pametan poslovno i ima največi bokserski Iq vjerovatno svih vremena, čovjek je izbjegavao žestoke udarce u ringu i on je možda jedini bokser koji za 10 godina (ako bude živ) neće imati problema sa govorom i sa zdravljem..Sonnen je legenda ali čisto sumnjam da je u pravu za Flojda.
Pa bravo. To sam i ja pokušao da objasnim. Chael je najveći trash talker kojeg je imao MMA stoga, ne treba za ozbiljno uzeti kad priča o Floydovim finansijama. A to za Floyda si u pravu da je jedan od najinteligentnijih boxera scih vremena, nije mrcina ili sirovina ili kako ga već zovu. Nekima je teško bilo da ga uopšte udare a da ne pričam o nekom prebijanju. Npr. Muhamed Ali s 55 godina nije mogao ni hodati ni pričati koliko je primio udaraca. To sa Floydom neće biti slučaj.
@Nakamura To govorim, lik je skontao da sve pare u životu mu ne znaće ništa ako mu je mozak uništen od udaraca..Chael je legenda ali mislim da je pogriješio sa ovim jer koliko god Floyd izgledao i zvučao glupo pa čak i debilno on je jedan inteligentan bokser.
Pa ni Combe to ne bi uspio syebati ccccc koji retard heeejjj milijarda!
ovaj boks je postao isto keceri