Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tyson je boksao u pogresno vrijeme, s finansijskog aspekta, danas bi zaradio 50x vise samo cisto sumnjam da bi mu ko od ovih online boksera smio stati na megdan... da ne kazem M. Ali veliki ...
"Vijes je objavio The Mirror" Koja je ovo seljačina tipkala!!! VIJES!!!
Šta je ovo kamen te jeebo.
Eh vala, ajd da vidim i ove ljude, kako će se boriti u ringu
Hulk nema ni jedan video, samo instagram fotografije. Znači fotoshop šminker i debeljko bez ijedne borbe koji će zbog ovakvih najava zaraditi veću lovu nego pravi borci u pola karijere. U što se ovaj sport pretvorio da instagrameri i youtuberi zgrću milione na 2 min baleta unutar konopaca/ kaveza.
Ovaj Hulk daj boze da izdrzi 1 rundu...
Ne čudi me. Ovaj Hulk dok ude u ring poželiće odmah da se odmori.