Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usmrtio clana obitelji a vi nasli sliku gdje se covjek smije,pa stvarno odmah posle ovog virusa treba armagedon da nas strefi.
Prvo pročitaj šta je napisao ispod posta pa onda pametuj! I nije jedna slika, nego više njih, samo što trebaš "Swipe" na lijevo!
@Gremlini1 nisu oni nasli sliku nego je McGregor sam stavio na Instagram post i Klix je Instagram post objavio. Nije Klix stavio sliku. Ocito ne znas razliku izmedju slike i posta tj objave na Instagramu. U objavi je napisao da mu je clan porodice preminuo od koronarisua. Nemoj moralizirati. Ti ako znas novinarstvo, uzmi grant od Ambasade Amerike ili Britanije pa napravi redakciju pa moraliziraj do sutra. lako je srat po necijem poslu
A tebe umalo Hebib da usmrti.
...virus Hebib
@BHcuvarBosman345 Bacas li ga na Kebaba?
Citam jutros nadogradnju vijesti da zena nije umrla od virusa. I da jeste bila je to starija zena, a niko nije zivio niti ce zivjeti vjecno... https://www.instagram.com/p/B9uaeXvpj24/
Ho e.i ivaj svasta za pare uradit ☺
Koliko je kuka imala tetka? 80?
Nebi me čudilo da je izmislio smrt kako bi pribrao simpatije nakon svih sranja koja je radio, judeo-krščani kmeče kada im udariš čvoku, ali bi bez ikakve grižnje savjesti pobili pola planete..
@SvetiVasilisSPC.. Počisti prvo ispred svog praga pa dijeli lekcije drugima..
Koliko su se krščani obračunali sa svojim radikalizmom vidjeli smo devedesetih kada su u sred Evrope sprovodili genocid, vidimo i danas u Siriji, Iraku, vidimo kako razmišljaju na društvenim mrežama a bome i na klixu, nemojte se više obračunavati mole vas svi domorodci i ne-krščani na planeti..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tetka u 106 godini umrla... ak je korona nije ubila onda je propuh
Koron Mek Gregor
kolko e tetkosh imala kuka? kolko suga platili da kae dae od kuronje riknula. e moji jadni najivni ljudi more da nas yebe kako ko oce
mogu mislit, tetka 90 godina sa 8 hroničnih bolesti
Koronavirus usmrtio redakciju klixa
@Hoodnigga - a ko onda tebe prekrizi crvenom?
Najebala je Korona sad, ubit će Conor hljeb u njoj kad je nafata...