Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ne treba preterivati sa tim 'heroj Srbije'. Ok, osvojio je medalju za svoju novu domovinu i sigurno ne poslednju al bas da je heroj to je vec odlazak u krajnos. U svakom slucaju sve cestitke Zurabu, svakako je obradovao Srbiju
Kako nije heroj, pa samo pročitaj naslove u njihovim medijima: Srbin pretukao hrvata..... On ako je srbin ja sam kataranin!!!
@bosnjackiZmaj padas bespotrebno u euforiju..to da je 'prebio' Rvata je objavio Informer ali u kom kontekstu? Jesi li procitao clanak do kraja? On ima srpsko drzavljanstvo a dal ti imas katarsko to ne znam. Al neka, vazno je da je ona ugljenisana Dzons prava Bosanka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Turskoj na primjer nemas pravo da de izjasnis kao Gruzin,Kurd,Laz,Grk,Armenac samo Turcin i moras imati tursko ime i prezime savo vjeroispovjest mozes navesti koju zelis..
Ja razumijem da je neki Meho iz Sarajeva, vjerojatno Srbin, ali kakav je to Srbin Zurabi Datunashvili iz Gruzije. E moji Srbi, to vam nije prava medalja.
Strašno, veoma demokratski, tome treba težiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gruzijac je donio medalju srbiji
Koga briga odakle je, medalja je pala a vi se i dalje ovdje prepucavajte, nista neobicno.
Da Allah dadne da ovaj vlaski klix propadne i nestane iz Bosne i Hercegovine. Pa ima li ijedan clanak da nije ostrascen nekom vlaskom hiperbolom i epitetima cuj "novi heroj"?! Ko im je stari da bi imali novog???
Ja bolesne raje n kliksu mila majko moja !
Rise ga ko Hana jagode
Samo šipku i neke batine, takvi su srbi,
Mnoooogo si ....
Pročitaj još koji put pa ćeš shvatiti da ga je tukao Gruzijac.
Da si turčin bio bi autohtoni predstavnik.
Nama kad bi došo Usein , ovi naši stručnjaci bi ga raspakovali i uništili , ☝️
👍 😅😅😅
Ja razumijem da je neki Meho iz Sarajeva, vjerojatno Srbin, ali kakav je to Srbin Zurabi Datunashvili iz Gruzije. E moji Srbi, to vam nije prava medalja.
Brate Kroat, On je Gruzin, a pod stegom Srbije je osvojio medalju i ista se piše za Srbiju.
NEKI LJUDI I JESU SAMO ZA MOTIKE
Čuj heroj, čovjek osvojio olimpijsku medalju...
pa da nije heroj osvojio je medalju sto znaci da je super heroj, jer Amel Tuka ili ona cura sto pliva kad osvoje tamo neko 6-7 mjesto oni su HEROJI NACIJE i ponos nacije hahaha
Znaci samo udri 😂
tako su svi srbi nastali
Gruzijci su veoma čestit narod, nevjerovatno posvećen vjeri, ali ISKRENO, a ne ovo pomodarski...
I naš Tuka je šesti , pa se ne foliramo .
A vidi se da su ga tukli po glavi kada je izabrao srbiju, bolje da si mozambik izabrao!!!
😂😂😂😂😂😂