Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god nekom ode sveta nula. Ipak bi da se mec protiv Wildera ili ne odrzi ili odrzi ali nekad 2020. Vec smo imali dovoljno spektakla za neko vrijeme.
joshua nema kondicije ispuse ko balon nakon 5 rundi . wilder ce ga razbiti u molekule a ako se joshua digne kojim slucajem biti ce pocjepan do atoma. od njega ce ostati samo dim i magla prah i pepeo . . sanse su mu ravne nuli . tanak je bokser skroz. i da kazem usput da svi bokseri svijeta i ne samo bokseri ...nisu ni do clanka najvecemu galaksiji . Moohamed Ali . Samo je Bog iznad njega a ljudi gmizu pored te grdosije i gromade. to je bio titan i celik . mekanog srca i cvrste pesnice . Ali !
@apostrof Wilder je ima poteza kao sivonja , nodmjereno i neprecizno..vidjecemo na sta ce to izaci
@maliq53 slazem se ali joshua nema kondicije to je cudo jedno puse ko morz , dise na skrge i pusta zrak na usi kao kit .....kao debeli pusac cigareta i cuger pive i gemista poslije 7 me te runde . cak mi ga je zao zbog toga
Ko god bude dobit ce po piC’ci 😂
Wilder je zvjerka
Anthony Joshua jel bio u Mekki na utmi poslije pobjede nad Klickom?Jeli presao na islam kao rahmetli Muhamed Alli
wilder ce ga raznjet
Haha, nema komentara, svi otisli proslavljat novu godinu, samo klixovci moraju radit i veceras.
nakopirali članaka i stavili da se automatski objavljuje u određeno vrijeme 😂😂