Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek mi je filozofija bila da zaobilazim ovakve u širokom krugu :) A inace sve najbolje...
Sto? Sta fali curi?
Tačno se ospem kada neko izjavi ovu frazu. Nije jedina varijanta mladima da se bave sportom ili da dangube po ulici i drogiraju se, idu sa nargile na nargilu. NEVJEROVATNO, ali još postoje normalna djeca koja se ne bave sportom, ali se školuju, inoviraju, stvaraju, uče i imaju poslove na kojima im svi zavide, gdje se osjećaju dobro i imaju sretne porodice. Nije život binaran :)
Nemam apsolutno ništa protiv sporta, itekako je korisno kad je neko barem rekreativni sportista, ali ne znam nikoga ko je imao imalo posvećene roditelje da ga je "odgojila ulica". Takvi su (nažalost) najčešće iz brakova gdje roditelji ili zapostavljaju djecu ili su nesretni, (ne)liječeni alkoholičari ili narkomani.
A da te je bogdo intelektualno uzvisio kao sto nije ....
kao npr.tebe spodobo?
Najmnogoljudniji sport u BiH,sa najvise klubova,stilova i saveza ..ne zna se ni koji je savez regularan...
Svaka cast Zerina samo naprijed
Moja Zerina džaba je to ovih našim političarima govoriti. Oni su postali sami sebi svrha.
Jer , jeste, svi imaju mogućnost da plaćaju mjesečne članarine za treniranje.
Al ulica sto te nauci ne moze niko druze
I kafana :)
Dao bi joj surikenom po g uz i
Metn'o bi ga ja njoj
Čuvaj mi Bože kćerkice, kćerkice Sandžaka aman aman, s’njima je Bosna živjela vječno, majka junačka... s’njima je Bosna živjela vječno, majka junačka.
A bogami, zavisi i koja ulica.
Ovo je klasik primjer snoba koji napravi nesto na racun roditelja i dici se time ko da je boga za m ... ufatio .. bolje zivotne skole od ulice nema ..posebno u teskim vremenima kakva su danas ...mnogo sportasa daleko boljih od tebe nemaju perspektivu jer ih nema ko "gurat" da si bila na ulici znala bi to neg se provaljujes...
naravno, od karatea ces imati korista a od ulice i nargila samo stete...moramo sport vise forsirati i to od vrtica pa nadalje