Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da klix nije izbacio vest, *urac bi se ovi javili.
@Šrodingerov Mačak zalosno je to sto je do toga moralo doci na prvom mjestu.... tuga i jad
trenutno u Maliju stradali Americki vojnici
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dajdza ima obraza
Ne daje svoje pare halooo
hebes i ovo sadaka slucaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dajdža RIle riješio
Kakve veze ima Kurić sa Hifa-om? Zar nisu oni sve platili? Halo, prištinski student se opet kiti ( kitari...) tuđim perjem!
Ako mislis uspjeti, samo sto dalje
JEZUITI su najzatvoreniji i najmisticniji red katolickih kaluđera a jesi lud Elćo :D :D :D
HIFA placa, kakvi ministri khurci palci...
I treba da se osjeća poniženo jer će ovako ako osvoji nešto bh javnost očekivati da se ponizno zahvaljuje a mecene će da to svojataju kao svoj uspjeh lično. Da je prava namjera ne bi donaciju ni objavili javno. Put je trebao finansirati njen klub ili država.
nasi karatisti su poznati kao ponajbolji u Europi i svijetu. Sad kad je i olimpijski sport, s pravom se nadati mozemo i medalji. vidjecemo, ali sam siguran da su ove medalje i priznanja mimo olimpijade zesca ubleha i prdimahovina
Hifa ih postidila...
Gdje je sad ministrica kulture i sporta FBiH u cijoj nadleznosti je bilo da osigura sredstva za odlazak na SP??? Najgora ministrica u historiji vlade
Kurić i Rošić ponudili pomoć- novcem poreskih obveznika.... da su dali iz svog džepa pa ok naslov...
Ajla, reci roditeljima da ne glasaju za SDA.. to je pocetak..
Jos da nam i zlato samo donese abd
Pa ne nosi ga vama, nego sebi pobogu
Jos da nam i zlato samo donese abd
Mubere mi moje ima da joj platim ahahahah
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
@Croat4ever Vrlo bih rado vidla kak će bit junačka još sad kad nam smrdljive nakaze s Istoka dofuraju u zemlju, sam se tješi
Pa savez je prije državnog prvenstva u Mostaru pitao sve klubove imaju li pare da pošalju djecu na Tenerife ako budu prvaci. Vjerovatno ovi Ajlini nisu odgovorili da nema čim su joj dali prvo mjesto. Apsurdno, ali tako je...daješ svoje pare da bi predstavljao državu na međunarodnom takmičenju.