Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRUDA KAĆEMO NA ŠIŠU BRUDAA
A kao Meris Muhovic, Anes Congo i ostali ne puse nargilu ma daj te molim vas, neka se Denis Muhovic malo raspita o tome, SDA
Ovakvo javno blacenje mladog momka koji je osvojio bronzu na EP je van svake pameti. Pitam tog Denisa Muhovica,je li to u redu davati u medije jer momak nije smrkao kokain nit je koristio doping sredstva! Vama svaka cast,vijest vam je bombasticna!
nargila je jedino dobra ako u nju stavis vuvu cistu,a ne ovo sranje
prestani se drogirati.. bices mnogo sretniji
duhan, trava..itd.. to su supstance za ljude koji zadju u recimo 40.. 45 godinu.. njima vec pocne sve dosadjivat.. pa im treba malo stimulansa.. a tebi sa 20 godina svasta moze biti zanimljivo.. od peechke do sporta..
doživotnu suspenziju odmah , bruce lee se u grobu prevrce 🤣🤣🤣
Khan - baza bez poraza, rece jedna takmicarka
A šta se klub zanima šta takmičarke puše? :-) Jel to klub ima nešto protiv pušenja generalno ili u pojedinostima - pa je neke stvari dozvoljeno pušiti, a neke ne?
Muhovic, drzava u drzavi... Donosi svoje zakone...
Bravo za potez. Samo pitam se ove dvije takmicarke moraju istrpiti sankcije koje treneri odrede. To je malo dvosmisleno