Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog connora mrzim odkad je udario onog dedu u onom kaficu, totalno bespotrebno.
Sve je ovo shou...
@VelikaBH nije nego su novinari klixa nepismeni. Pitao ga je zasto je generalizovao kada je govorio o ruzno o Dagestancima, kada su pojedinci ti koji ga ne vole, a ne citav narod. Konor je odgovorio da i dalje misli da su svi Dagestanci supci.
Ovaj i slicne 'sportove' zakonima zabranit.Toliko omladine fura se na ove likove i teze biti u tome.Sirovu snagu trosite na tezacke poslove umjesto na ulici i porodici.Kome se paznja daje stvarno eeee gdje Rimac sta radi sta prema ??
Joj Rusa i engleskog jezika 😢
eto mi bosanci bolje pricamo
Pare,pare,pare,pareee sve su to pare dragi moji Dagestanci malo Habib malo McGregor i eto nas da gledamo borbu i oni se na kraju rukuju i zagrle a mi ratujemo...
To nije sport. Rade samo show. Pogotovo irac zarađuje strašne novce, dok je Habib statista. Usporedimo Ronalda i Pjanića. Pjanić igra u momentu 10 puta bolje ali 10 puta manje zarađuje. Reklama je biznis.
@Termiti ja ti usporedbe
DAGESTAN=SANDZAK!!! HVALA BOGU PA IMA TAKVIH LJUDI!!
samo izazovi Khabiba ponovo da te izdere
Lik je bio dobar borac, lafac i simpa na pocetku, ali je davno presao liniju dibrog ukusa. Sad je samo papak.
e jesi ucinio dagestan ponosnim ...koja konzerva ..otkazujem zimovanje u dagestanu zbog ovog pasceta...kad je onom pacovu dagestanskom toliko mrzak zapadni svijet zasto se bori u ufc i zasto prima te mrske americke dolare ...
Tap masina 😂😂😂😂 Ta ce pucaju ga svi pa samo moze da laprda ovako i to je to
Islamisti se uvrijedili... opet! Inače, Khabib je odličan borac
nece se ovaj jos dugo kofrcit...
@yeba.mene.drzava odradit ce ti jos jednu ili dvije borbe zgrnut milione i otic
Ima dobar refleks :D