Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz velike ljubavi prema sportu,oj zivote,voli meko batine primat ma kakva legenda bio,i ovo da vidim
Sta mu je sa usima?
Habib svojim vjersko-političkim objavama negativno utiče na mlađu, a bogami i stariju čitalačku populaciju, i kao takav ne zaslužuje medijski prostor.
@PantaRhei da si ti iole pametan, koliko pametuješ, uhvatio bi se komunističkog manifesta i telefonskog imenika i još produbio znanje. visoke su ti misli, baš te i ne razumijemo
Covjek koji postuje svoje Boga, roditelje pa sve ostalo ne moze biti los covjek To je ljudina da su svi ljudi kao on bilo bolje na ovoj planeti.
Dosadjujete sa ovim likom koji podrzava terorizam
Zar ovaj ratnik Habib bin laden nije ukinut sa društvenih mreža. Još mu dopuštaju ?