Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sve ce porazbijati...pa sta su mu moja djeca skrivila...
Kad prabvoslavci i katolici pominju i krste se to je normalno, a kad musliman pominje svog Boga to je oholost,terorizam i dr. Ljudi,svi vi iz komentara da znate :Badr Hari ,Tyson,Muhamed Ali,su bili muslimani..A ovaj covjek vam moze bit primjer normalnosti za razliku od one ljige Mcgregora koji tuče dede po kafanama jer ne piju njegovo piće.. Porazbijat ce ih sve!
JEKO VAO?
A jednom ce se naci neko,ko nije razvikan ,da tebe prebije
Haj sa mnom 1v1
Allah te nagradio brate čečnjski
Najjaci su mi ovu u fazonu: "Sta on priča o vjeri, on nokautira ljude bla bla bla" Khabib je covijek na koga se omladina treba ugledat jer on nakon svega sto je postigao ostao je skroman. Momak nakon svake borbe koju pobijedi pokaze na sebe pa zatim to negira te pokaze na Boga, kako na svojim borbama tako i na vazi tako da nemoj da serete molim vas #EAGLE
BulevarPodrepnaMuhaKliksa....Koliko feninga po komentaru dobijas od kliksa?
Posti lik mjesec dana i onda javno kaže kad se završi Ramazan da će sve razbiti (i uz to naravno masne pare uzeti). Koliko kontradiktorno od jednog poštenog vjernika ..
Habib brat Bošnjak
Ako Bog da
Previše se digo
Udji ti s njim u ring ne sumnjam da ces ga slomit brate moj
Nikad Dagestan iz tebe..