Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam sta je ovdje sporno osim sto svaka budala danas ima konekciju. Covjeka pitali sta misli o zenama borcima (eh sad za glupane pojednostavljeno pitanje bi glasilo: sta mislite o zenama zadebljalih usiju polomljenih noseva deformisanih lica i grotesknih tijela) onda bi njegov odgovor bio slavljen. Hajmo seljadija spavat, ne komentarisite sto ne razumijete.
Primitivni kozojeb ali odlican borac. Masina u ringu
Tako je Habibe!
Fin mu savjet...da marišu muževe 😂😂😂😂😂😂
Tako je care, nek je neko javno rekao. Svaka cast
Zenama jeste mjesto kod kuce ali IBLIS (SEJTAN) radi na tome da rasturi porodicu , vakat je doso da zena hrani porodicu i tesko je to bez da se ne rasturi porodica . Zena vise nema vremena ni za koga a ona je koja vaspitava djecu i na njoj je temelj familije
Ma šta to napriča bolan?
@19hulk94 Kreteni ste vi koji vjerujete u ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto neka su zene u 21-om vijeku bas za divjeti. Ne kazem sve ali vecina su se pretvorile u fufice. Jala Brat i Kim Kardashian su im uzori u zivotu. Seljanka koda skoro gola na -10. Naprci usne i selfije opali gdje god sjela. Mozda je Habib upravu, treba tu musko da uvodi red, i to mislim u pozitivnom smislu.
Ja manijačkog naslova! Čovjek jednostavno ne želi da se žene povrijeđuju.
jeste li vi vidjeli brdo s kojeg ovaj mladić dolazi??
Vrijedjanjem drugih samo se pokazuje kakav je ko kao covjek...ne on...generalno. Al' hajmo realno sada. Ko bi zelio zenu bokserku ili MMA borca svu izubijanu,krvavih usta,slomlje potkoljenice. Svi koji su se ikada bavili borilackim vjestinama znaju o cemu pisem.
Zene trebaju biti ravnopravne s muskarcima. Zato ja predlazem nek se bore protiv njih u rings / oktagonu. Ja mislim da je krajnje seksisticki ogranicavati ih samo na borbu s muskarcima.
Šta je to rekao Ružno
koja laž, ovo je izvučeno iz konteksta, Khabib je prvi podržao drugaricu Rose Namajunas tako da samim tim ovo što pišete nema smisla
A jake uvrede, danas se p*zde uvrijede na sve.Kakvo je društvo postalo kada riječi mogu povrijediti.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Kao sto ima feminiziranih muskaraca, tako ima i malo jacih brkatih zena. One su obicno jace od muskaraca