Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi kvaziKlixnovinari,zar vas nije sramota takvog izrazavanja.Pa vi ,u nekoj normalnoj drzavi,ne bi mogli ni ovce čuvati.
jedi ti naporan, imas 10 profila na klixu, radi nesto u zivotu budi koristan
Nisam upratio ko kod nas prenosi borbi
Ne prenosi se borba nigdje u svijetu. Ovo je PPV, dakle 50 i nešto maraka i možeš gledati odakle hoćeš.
Jest nesto smrso
Svi koji skidaju kile su pičkurine i to teške, zvali se oni Khabib, Connor ili neko treći. Zato je Adesanya pound for pound najbolji borac jer on istu težinu ima i na vaganju i pred samu borbu.
Covjek visok 195 i 84 kg ima. Ko da je u logoru.
@doktoryassa 🤣🤣 Adesanya poznatiji kao ,,Trkač" ili ,,Sprinter". Čovjek koji je protiv Romera trčao ,,brže od Bolta", i nije smio s njim ući u okršaj, jer bi ga ovaj poslao u dugotrajnu komu.
kolike su im dnevnice za ovaj meč, znal se išta?
10 i 6 miliona dolara plus bonusi.
ovo je glupost. muce ljude
pojo brzinski 15-ku prije vaganja
Sto to nema onog malog histericnog prdavca?
ALHAMDULILLAH 🦅🦅🦅
kakva skupina maloumnika
zato si ti na klixu
Odgovor ti je zaista fascinantan, u cudu kojom ti brzinom mozak radi pa da smislis takav odgovor u momentu. Bravo !
Prevedes naslov klixa na malo opusteniji nacin i dodjes do sljedeceg : Habib na vaganju se skinuo, stisnuo se iz petnih zila hvatajuci se za glavu, i olaksao se nakon visednevnog zatvora koj8 ga je mucio 😂😂😂
joj naslova, ja konto popishao se frajer
smarate sad stvarno s njim
Vaganje je smijurija u ovi borbama znajući za vrele kupke i silnu dehidraciju koje mu prethode, ljudi na borbu dođu sa 6-10kg više nego na vaganju i uglavnom uđu pofino u kategoriju iznad.
@Rationale Ja i? Dodju obojica, pa su opet dakle ista kategorija u odnosu jedan na drugog.
Ovi maleni kad se tuku apsolutno mi je nezanimljivo. Milion udaraca niko ne pada i na kraju se pohrvu...