Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mama dopusti, i 100 miliona što da ne? Ako je ona protiv, mislim da nema tih novaca....
@hajrealno haj realno, jel fakat mislis da, ako mu neko ponudi 100 miliona, ce slusati mamu.
@hajrealno prevrtljiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
liči na nas sandzaklije
@joksaludi to i jest dokaz da su Sandzaklije kao i Srbi mješavina Avara i Turaka, dok su Bošnjaci za razliku od njih dosta viši i svjetlije puti, uz Skandinavce, Dalmatince i Hercegovce genetski najčišći narod u Europi.
Ma počeo preseravat ako mu nije dosta love neka se objesi
Para vrti gdje burgija neće.
Seronja kao i svi ostali
Cojek je dokazao da je najbolji i sad on diktira cijenu u cemu je problem ako hocete da gledate ove sto ih iznose na noslima i tuce svaki 3 protivnik onda ne trazite sudar titana .
Para vrti tamo gdje i burgija nece
Pametan frajer, skonto prije zadnje borbe pricu ko fol necu vise, a sad ce cekati neko vrijeme I zatim se najvjerovatnije vratiti da odradi samo jos jednu borbu, a ta borba donosi veliki sumu novca, mozda vise nego drugi pet, sest zajedno, onda ce biti mama vidi ovi levata sto nasjedaju.
@gooUser1601654917... Pametan? Ne bih rekao, prije licemjeran do bola... Šta je sa pričom koju je furao nedavno na koju ste svršavali po portalu, dao riječ ocu blabla , častan ovakav onakav? Ahahahaha smiješni ste više sa njim
Nije ni njegova glava za dvije noge.
Šta je sad, neki dan je bilo da nema šanse nikakve za to? Pljunuo pa polizao, odlika karakternih ljudskih nula. Ma bjaaazi
Haj se vrati samo Conora da isprasis
Daj habibe ne kaki i ti providan si,volim te kao borca i insana ali ofiran si!
Mislio sam da je čovjek od karaktera, ali ispade gnjida. Prosipa neke moralne fore tipa "dao riječ majci", a guzi.ca mu zinula na pare. Ma fuj!
Taman sam mislio evo povukao se i nece vise biti svaki dan clanci i vjesti o njemu, kad ono eto ga nazad
Proracunato sve unaprijed. Velika pompa kad je odlazio, pa ce opet biti kad se vrati. A glup sport do bola, plus sto ovaj Cecen skida kilograme da bi se borio sa laksim protivnicima
Znaci sve za pare i pade ona prica obeco sam ja majci ovo ono hahahaah za pare i guzice dat hahahah
Okači mačku o rep i obraz i karakter ako se vratiš.
taj fasista bi sad volio bit kao McGregor, koji je prvi shvatio da nije bitno dali podjedjujes ili gubis nego da se sto bolje prodajes. Problem je samo da se ljudi za njega samo u siromasnim i bijednim zemljama treceg svijeta zanimaju, u civiliziranom svijetu malo ko zna o njemu. I ja samo u balkanskim medijama citam o njemu tako da mu niko nece nudit ni blizu takve pare kao sto su nudili McGregoru. O pravim borcima kao Canelo Alvarez da ni negovorim.
"nema tih para kad se zakune" - svi- tako je Habibeee "ako bude 100 mil razmislit cu" - pa sto jes jes 100 mil tako je Habibee.. ima li iko da stoji iza svojih riječi ili svi idete kako vjetar puše?