Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete li ikad naučiti da je Khabib a ne Habib, pa nije sa Buća Potoka majku mu
Momak je rodjeni borac i nema mu ravnog naprijed KHABIBE!!
jebbo vam on više mater dosadnu.
Meni ovo nije jasno kod ovog da se pise Khabib pa ljetos kodjednog arapa vidjeh da se zove Khalid.Jeli ovo normalno postalo dodavanje slova K ispred inena.Nebi me zacudilo da se ubrzo pocne zvati i Kbakir i Ksabija.
Ako i on propadne kao i Salah bosnjaci vise nece imat predstavnika u sportu
I ovaj kozak je neki komad teletine....
Jedan od najslabijih udaraca u UFCu hoce da se boksa sa jednim od najvecih boksera hahaha i onda kazu da Khabib nije cirkusant kao Konor
volite ga jer je musliman, a sve ono sto radi je zabranjeno islamom. a kosi se i sa zdravim razumom. mediji ne trebaju davati prostora nasilnim "sportovima"
Nije rus nego musliman. Jadno kad se ljudi dijeele,po vjeri. A slusaj meni je jasno da muslimani su isfrustrirani, kad poglrdate krscanske zemlje, nema sranja i diktatora kao u vecini zemalja. Kad se pojavi neko ko jemuspjesan to ih usreci
@sanjo87 navedi zbog cega bi bilo zabranjeno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kabipr oko oćevo ibratovo sunce jedino većsve znadeš štaja otebi mislim
Očigledno da ima mjesta za pravo puno majmuna
Kad mu je oduzet pojas sta vam je?
Ne treba ti to Habibe, ti si hrvac prije svega i ostani nepobjediv u svojoj kategoriji