Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poklon kvota 2:00
Fedor je najkompletniji borac....zna covjek sve koristit samo sto nece. Covjek barata i nogama(gledao sam ga) ali zna da je jedan pogresan potez dovoljan da bude donji. Zato i koristi ono koliko je potrebno da protivnik bude na zemlji, paf paf obaranje, zavrsavanje dal polugom dal udarcima. The last Emperor!!!!
A mene zena napada kad zavrsim za minutu,vidis bona da ima i gore :D
@Sandzaklijaa Meni je gore sto djelim zrak sa takvim nacionalistima kao ti,mada u sustini najgore je tebi samom sa sobom.
@Zaovceistina na zalost i tvoja je majka volila pa eto nam tebe,a nije morala.Svijet bi bio jedno ugodnije mjesto bez takvog jadnika.
Ubio ga nogama čovjek..
Valjda je to i Tramp pogledao?!
Momacki,nema dalje.☺