Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E oko Izo je
Izo ce izvesti ritualni ples koji ce Tomi donijeti pobjedu
Glup, gluplji.
Kimbo Slice
Sta ce biti izgovor za drugo brukanje i batine??
Ovaj Sarajevski mahalac mora jos pojesti pure da bi isao u profi borbu i ne dopustiti da ga mahala dize jer dok skonta da ga raja dize ljudi ce ubiti brasno u njemu i onda ce zavrsiti karijeru u nizerazrednome Vratniku.Teto posto je pasteta
Tomi malo batina pa sad žele naštimati meč za 1:1, da bi onda pravili treći… jao mati mila, koliko providan i glup sport.
šta napisa živ bio
Nemoj ga Fabijane više, jednom je dovoljno 😂😂
Bježi Tomo dozvolio si da te frajer prebije usred Zetre u Sarajevu pred tvojom publikom.
Bas,da je bar povredu odglumio ili nesto a ne onako da ga razbije frajer ko beba zvecku.
Spahovic psihicki okrenut ulici, dokazivanju obicnoj raji, umjesto da mu bude fokus MMA i ti borci…sve mu se svodi na neku odbranu casti, ko da je u zadruzi, a ne u MMA, plus kondicijski kod Mirka Filipovica trenirat.
Spahovic je bas tanak. Vjerovatno ce dobiti jos jedan mec u FNCu i ako i to zijani, nema on sta traziti u ovom sportu a zijanit ce ako se ne pripremi dobro. Fabjan je sve rekao bez dlake na jeziku, vjerovatno je i on sam mislio da je Tomo jaci i silniji pa je usao u borbu sa dozom opreznosti ali cim je vidio da Tomo nema kuveta poigravao se s njim.
Pa i mene da je neko prebio poklopio bih se usima ha ya