Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akop ce ga ubiti k'o Kuduz Bademu
Najjaci su mi ovi sto na drustvenim mrezama skracuju svoje prezime da bi priklili porijeklo, a fol sve veliki bosanci i hercegovci.
Na sljedećoj KSW priredbi borit ce se Adam Malysz protiv Primoza Peterke
hoce Erko hebat ježa, živi bili pa vidjeli, hahahaha
Cijenimo nase, ne dozvolimo da nas iskompleksirana manjina vuce za nos, Erko se bori u najjacoj europskoj mma organizaciji, Roberto je barem 2 nivoa iznad, ali isto nas Bosanac kojeg treba podrzati.
ovaj lik nije uopste borac, nego bilder. do sada se borio samo sa "amatrima" kao i on, jedan je bio poljski glumac, a drugi raper....ova ksw organizacija voli ovakve borbe, popularne ali bezveze....dovlace razne freakove da se bore, ali imaju i ozbiljne borce, ali ovaj nas to nije,,,ali je zabavno, ko ih jebe...
Bosanska je to glava
Dobit ce po picci.
ko je ovaj vidi mu face fol nadrk*ne