Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj puhalo je nastao od hrvata, da je od srba bio bi duvalo.
Sta se drugo i moglo ocekivati? Svaka cast i sretno u nastavku karijere!
bravo Narcise,bravo Puksone
Prvo Grku zube izbili, sad Srbina nokautirali. Šta rade ove Bošnje po Balkanu, žao mi komšija :(
hm, zašto nisi razmišljao Puhalo..pa napravio spektakl..ako si bolji ..nego si kao pic...na brzinu dok se ovaj nije zagrija...publika dolazi i plaća kartu da glede borbu od više rundi ne od 30 sec..ali ne mogu to mnogi da skontaju , kako se pravio ŠOU
ni boxa on na satnicu buraz ^^
ne boxa*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odpuhao ga!!!! Čestitam
ovaj puhalo je nastao od hrvata, da je od srba bio bi duvalo.
Nokaut u Zenici ,nokaut u Madjarsko.Deremo ih!
"Za ovaj nokaut je dobio sam velike pohvale predsjednika Saveza profesionalnog boksa Mađarske"....................................i Madjar mu cestitao zbog toga sto je odpuhao pripadnika genocidne nacije...?
Puhalo,otpuhao protivnika!
ovaj puhalo je nastao od hrvata, da je od srba bio bi duvalo.