Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predji u Hrvatsku listu, osiguraj si buducnost nemoj za nas boksat budi pametan. Nasi ce te zaboravit cim ti karijera bude u padu, Hrvatska ce ti osigurat sportsku dozivotno penziju!!
Ovako se cojek prevari pa se zaleti na nekog i ono kaze mu hodi vamo celavi da ti usta razvalim ,pa cojek te fuli i dobijes upalu pluca .
Frajer je prirodno beton. Bavio se stocarstvom i poljoprivredim sa svojim ocem. I bez preparata beton.
Joj komentara kakav smo mi narod sve sto je dobro gazimo.. narod kuci jedva kraj sa krajem izdrzavaju umjesto da se baziraju i da naprave nesto od zivota oni kuci udri po tastaturi i po uspijesima, koji oni mogu samo da sanjaju 🤔
Iron puki . Koji cirkus
Kad bi te cirkus odalamio, trazili bi te
U ovom boksu vi prvaci.. 🤔
Bošnjak naš, Allah te nagradio!