Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kurton
Ovaj kao FK Čelik. Ne može na Želju!
E moj Denise, sto ti je to trebalo. Puses se na Klixu, a par dana prije borbe bjezis. Pa i da imas ozljedu, to se daje u medije. Znas da bi te Delija prebio, pa si pobjegao.Ostat ces upamcen kao kukavica.
Bosnjak sam i volim sve BH sportiste, al ovaj lik nije sportista. Denis hoce da bude i sportista i kriminalac i ugostitelj i policajac i sve. Ne moze druze. Delija bi ga smrvio...
Pogledajte na sportskim stranicama pravim sta je Ante izjavio. Klix nam prodaje suplju pricu jer ih ovaj placa za svaki clanak.
Ako operiše ligamente treba mu godinu dana minimum rehabilitacije + trening poslije, znaći par godina da bude u formi, mart je preblizu.
Mene bi bilo sramota da ikad vise kazem da sam mma borac.
Nije Diakovic neko Dijakovic,pa daj se bar malo potrudite facebook novinari
Denis krme ne smije ni sa Tomom ni sa Delijom..
Momak se borio protiv Caina i Stefana , da ga bude strah Delije .. Smješni ste .
Koliko se sjecam Denis je bio veliki potencijal , dobar borac ali tesko je voditi nekoliko kafana , pa pizeriju i tako , koliko vidim najbolje u MMA prodju cisti profesionalci , koji samo to rade 24|7 , zive po kampovima u Americi i krvavo treniraju
sumnjivo Denise sumnjivo
Tanke kosti, a puno mase...
Nije smio da se bori
izgleda dosta maskulino ali sigurno je kukavica
Da ga hoce Stojnic poderati ko Kuduz Bademu.
Zabranjeno mu na njegov zahtjev. :)
Idtinski udarac Iron Tyson
ovaj denis izgleda kao da öe puknuti. da ge dijete iglom ubode, puko bi ko balon.
hahahahahaha cirkus, pa kad su te na treningu povrijedili na mecu bi te iznijelo pokopno drustvo.