Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nurmagomedov će pojesti mcgregora za doručak, ali pićic nesmije da se bori s njim evo 4 godine
Conor nesmije protiv Khabiba. Dagestanac bi ga umrtvio. Dosao je do titule naguzove, preskocio cijeli red da bi prebio Alvareza koji je bukvalno zalutao do titule. A cuna bi on ikad dosao da se bori za titulu da je morao preci Khabiba, Fergusona, Barbozu, RDA...
sta ces dana white ljubomoran ovaj mrsav i ima kosu
sta ces dana white ljubomoran ovaj mrsav i ima kosu
Ma mozete vi njemu uzeti pojas on je taj pojas vec davno onovcio jer je on jedini borac koji zna da napravi marketing za sebe . Njega ili volis ili ne volis nema sredine :) ja licno ga ne volim .
Dana White ga je opljacko i ne samo njega nego sve i jednog UFC borca. O Conor je zaradioo vise jednim mecom u boksu nego kao prvak u UFC.
ubit će ga brat Habib, prljavi Irac ne smije
KHABIB MASHINE💪💪
JEDINI KOJI SE SUPROSTAVIO MAFIJI...SAMO NAPREJED MAJSTORE
Igre bez granica, propaganda, a onda će uzeti pare na milenijums,kom dvoboju između McGregora i protivnika.