Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li ikad novinari klica napisati ispravno ime kakav crni Habib, lik se zove Khabib.... e moji novinari..
Kako ce kad placu jos sto im je Radoncic izgubio , a oni onoliko propagandisali dzaba
Tako se piše njegovo ime na engleskom jeziku, što ne bi imalo smisla pisati u tekstu koji je na bosanskom obzirom da Avari koriste neku varijaciju ćirilićnog pisma (ХIабиб НурмухӀамадов). Znači ispravno je napisati onako kako se izgovara: Habib.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislio sam da je sve naštimano, da se sav cirkus poslije meča desio zbog para, ali nije. Habib je bio jednostavno povrijedjen zbog svih uvreda od Conora i njegovog tima. Obratite pažnju na drugu rundu, Coner na podu, Habib ga udara odozgo. U tom momentu Habib nekoliko puta govori:“Let’s talk now, let’s talk now”, - “pričajmo sada”, ili po naški “haj’ sad laj’ džukelo”. Inaće, Conor nije Habibova klasa.
Nema tu revansa, ali ce Dana organizovati jer ce zaraditi jos vise nego sada...ali revans ide kod meceva koji su 50-50 bili i slicno, ne kod meceva gdje te neko 4 runde maltretira...to je neozbiljno da se trazi revans uopste..
Ma truho ko panj nema on vise kuveta on je potrosena roba, uhvati se kakvog paba i ne rise!!
Hahaha, hoće li mu Conor opet razvaliti glavu? Hahahahaha ... irski papak.
Dzaba je... lik trazi da ga se demolira jos jednom.. Malo mu sto je dobio jos jednom po pičci.
Haman mu malo batina... Uporan momak, nema sta 😁
Ovaj klix samo brise komentare koji im je *urac
Silovanje sporta od strane klauna koji nije dobre glave. Budi dostojanstven, priznaj poraz, odmaraj, čekaj novu priliku.
Ovaj Irac hoce opet da mu Habib promjeni licni izgled :))
mali irski govnar prvo mora zasluziti da se bori sa najboljim. A i ako ikad opet dobije priliku, dobit ce jos gore batine
Moze revans al ne u Vegasu ili u USA. Nek dodje Irac u Moskvu pa da ga pohpusi u prvih 30 sekundi. Ja bih samo pristao na revans al negdje u Evropi ili Rusiji.
iskreniji ovaj mcgrgr covjek u svakom smislu, zeza se hajca publiku, dobro se suta, uziva u onom sto mu je bog dao, atraktivan borac a ovaj khabib jos ne moze to da skonta lozi se ko papak, jbt glumi nekakvu skromnost u planini pije caj s familijom u nekakvoj supi kol'ko para ima moze ih sve s one planine skinuti I odvest malo svijeta da vide, ne zna ni sebi ni drugima
dobro hatabe nisi veci musliman od mene ako si to ime stavio kontas, momak je odlican borac al ne treba da se lozi
@Trotter3387 ne da si jos zelen, nego nisi jos nikakvu boju ni dobio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto milijuna €€€€€€€€€€€€.
vise se hrve nego Bore. kad je kabib poco ovog irskog rudonju da davi tu je i bio kraj.
Ima da se borite dok ti ne pobjedis :)