Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir nije dao vrecama govana iz Sirokog Brijega da zvizde himni BiH i nastupa pod zastavom svoje prve i jedine domovine koja je njemu za razliku od svih Hrvata na prvom mjestu, a to ga ne cini manjim Hrvatom.
U pola Hrvatske se mog'o okititi sahovnicom, no uzeo zastavu domovine... jer svaka tudja zemlja? - Tuga je golema! Nije Damir Beljo zaljubljen u nas Bosnjake, vec on ima duboki smisao za ono sto znaci domovina, gdje su Prozor i Rama. I u ovoj zemlji ce svako biti ravnopravan bez obzira na boju, vjeru i porijeklo, ali pod uvjetom da mu je interes ove zemlje na prvom mjestu. Svako ko bude radio za interes druge na ustrb ove, bice sistematski diskrimisan u svkaom pogledu.
@Administracija Ja govorim o'ravnopravnosti, a ovdje ce biti samo ravnopravni oni koji se jednako zalazu za interes BiH. Hrvati iz BiH koji se zalazu za interes Hrvatske na ustrb BiH, nece ovdje biti ravnopravni, isto vrijedi za Srbe. Bice sistematski diskrimisani na svakom koraku. Oni koji vicu "j**** te Bosno, j**** te ja", "zato sto j***** Bosnu" ovdje nece nikad biti ravnopravni vec diskrimisani i proganjani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BRAVO DAMIRE BRAVO BELJO BRAVO LJUDINO SVE ČESTITKE ZA POBJEDU I USPJEŠAN NASTAVAK KARIJERE
Respekt za Damira i kao borca i kao čovjeka
Gledaj ovih do njega sa nekakvim nepostojecim zastavama..
Svaka ti dala buraz
Jeli čović s tobom u zg otisao 🤣🤣🤣
Dobar momak
Jebala Vas politika!Bog Vam ne bi ugodio!Bravo Beljo!!!
svaka ti cast Beljo sto se ne bojis ponijeti zastavu zemlje u kojoj si se rodio i iz koje si,a neka si i Hrvat i Katolik prije svega si covjek,samo pravi borac moze ovakav gest napraviti a ne hinja i izdajica grude
ako je izkazao podrsku Praljku ne treba mu zastava koja je uprljana krvlju bosnjackom od ruku Ustasa i Cetnika
Damir Beljo koji je na Fejsu iskazao podršku Praljaku nakon sto je osuđen u Hagu.
@jesamjasam eto iskazao je podrsku i BiH i to vrlo hrabro !
Čestitke,lik s velikim srcem...
Brao Damire
Bravo majstore ..
bravo majstore