Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri Bošnjani
Sretno Damire
Beljo je vrhunski Boxer i sportista , svaka cast kao i Puki ali ne kontam kako se organizuju borbe za prvaka , ako je po svim sluzbenim rankinzima 51 mjesto kako se moze boriti za svjetksog prvaka , mislim navijam i za Damira i Pukija ali po svim statistikama Beljo je 51 boxerr u Cruser kat. na svijetu
@Pukovnikupenziji123 Vjerovatno zato sto ima veliki broj uzastopnih pobjeda pa mu se zbog toga otvorila mogucnos ja glupog pitanja brale isto ko i ufc ako pobjdeis 8 puta zaredom sto se ne bi borio za prvaka .
Sve najbolje ti zelimo!
kaze 50. na svijetu al se biri za svjetsku titulu
Sa srecom Beljo, i nepkusavam da umanjim tvoj uspijeh, nikako. Sve sto si osvojio si i zaradio teskim treningom i sa puno truda. Ali, Marijan Benes je bio PRVI BH evropski prvak i borio se za svijetsku titulu. Ti, vjerovatno kao ni vecina poslijeratne dijece u BiH, nemas pojma ko je on bio. U svakom slucaju, sa srecom, i pbijedio da Bog da!
HAHAHAHAHA Nema boksera u BiH koji nije cuo za Benesa, ali on je boksao za Yu..
Ima li boksera na svijetu da nije svjetski prvak?
Buraz, ova titula je jedna od 4 najbolje :)
intelektualac