Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je Gey i prvak, žene prvaci su lezbejke odavno sve se okreće još malo i gey osobe će počet da nas maltretiraju ima da protestvujemo na ulicama sa transparentima svijet se okrenuo naopako.
Za UFC je novo trziste Afrika tako da su dali ovom juznoafrikancu..
Da ga rođena majka ne prepozna
sport za maloumnike
krvav je to lebac, bato ....
Gledao sam uvodne borbe do nekih tri sata iza ponoći dok nisam zaspao.Bio je baš meč " Jourdain vs Woodson " (dosadan meč ).Po komentarima UFC fanovi u zadovoljni ,izgleda da je bilo dobro šopanje.Bio sam siguran da će pasti neki nokaut između njih,strašni su napadači .Msm da je Du Plessi zadnjih 19 od 20 mečeva riješio nokautom ,to je baš impresivno,pogledaću kasnije full match.Sledeći vikend je meč između Dolidzea i Imavova ,još jedan dobar meč u najavi .
Diskutabilan main event koji je mogao otici u obe strane... svaka cast obojici
Najgluplji sport ikad! Radi nešto sitno novca (jer dok platiš porez, pa danak organizaciji, menadžer uzme svoj dio kolača) rizikuješ da ostaneš invalid, a nije isključeno ni da umreš na licu mjesta.
Glibo da ti znas koje su tu pare i ti bi se mariso Lp