Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijanje i Allah ne idu zajedno nikako. Ali hajd vjerovatno mu je mozak ostecen od borbi.
na putu prema Parkinsonu
Ma dobro ne zna engleski, misli na pobjedu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo tebi banana
Zasto niko ne komentarise borbu, svi su se odmah zakacili na to sta je rekao je li to po islamu nije bla bla bla.. čimajev ozbiljno spreman borac trenutno top 3 boraca po spremnosti u ufc organizaciji bez obzira na kategorije..trenutno ne vidim boljeg i opasnijeg u ovoj kategoriji..ovo je jako ozbiljan sport koji zahtjeva ozbiljnu spremnost a to mnogi ne znaju
Opasan tip😎
Majmunoliki
Samo praznoglavi ubijaju u ime Boga!
Mašina. BORZ!
Majmun koji priča
"Bez da" je nepravilna konstrukcija u našemu jeziku.
Pravi musliman, kaže ubiti će sve. Habla svjetska. Ima ih puno ko on, vjera mu isprala mozak.
Ljudi budite svijesni koliko je Islam na losem glasu zahvaljujuci likovima poput ovih, uz naravno americke filmove koji ga vezu uz terorizam bliskog istoka. Sto i nije toliko tesko. Imate ljude sa bradama, nemoderno obucene, koji zvuce preagresivno. Vecina dolaze iz jako siromasnih dijelova svijeta. I zbog toga BiH nikada nece uci u EU. Nitko u Europi ne zeli islamsku zemlju u EU.
Ovo je obicna posmatracka analiza. Ne moja osobna propaganda. Hvala. Haha
A ja rugobe bokte, kakva Cecenija otac te ye bo. Boze sacuvaj majke mi kako dozvole debilima da se obracaju javnosti uopste. Jel ti Cecenija dala pare za borbu, jos bi u pecini zivio i klanjao se onom kepecu Kadirovu.
Nadimak bananamen
Poluga je kad imas armbar/kneebar ili zelis da slomis nesto protivniku grubo receno. Ne moze poluga biti darce choke, trokut, giljotina ili nesto peto-deseto. Nadjite nekoga ko ce vam to pojasniti ili bar ispravno napisati. Vrijedjate nas poznavaoce i ljubitelje brazilske jiu jitse.
Uputit ce tebe Diaz na pravi put
Steroidi popili mozak.
Ovo je Cecenija, rece covjek koji vec 20 godina zivi u Svedskoj i kome je ista drzava omogucila najbolje uslove za trening i zivot.