Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesionalni sport je zarada, adrenalin i sujeta mnogo više nego sport sam po sebi i ono što bi trebao biti. "borilačke vještine" su tek priča za sebe. Danima treniraš, znojiš se i patiš da bi ušao u ring i tukao se s nekim. Koji nivo maloumnosti.
Živite zdravo jedite na Zdravoj vodi u Jablanici....
hahahah pa tamo nikad necu jesti mrtvih zivotinja
I kako netko to može sportom nazivati ...???
A no sto je jado, da nije naucni rad
Kako može fudbal bit sport kad udaranje lopte glavom uzrokuje moždana oštećenja? Ljudi će se uvijek baviti sportom, samo je potrebno upozoriti ih na posljedice. Ova žena je znala posljedice i to je to.
U svemu treba imat mjeru...sredina majka :)
Dino, jesi to ti ?
na vreći sam znao izgubiti 4 kile za pola sata .. lagano, bez forsiranja
Jes al ti se kile vrate brzo
@mrAdiI .. naravno, ali se za vagu ne moraš ubiti
Prije vaganja, bolje za borbu je da fali vode nego misica,a bolje za zdravlje jeste da fali misica a ne vode. Tu dolazi do sukoba 2 interesa. Poslije oficijelnog vaganja se takmicari hidriraju i u ring ulaze mnogo tezi od vaganja, tj od njihive kategorije. To trebaju rijesiti kako god znaju i umiju
Nije "skidanje" kilograma, vec je ona pred borbu dehidrirala tijelo da bi bila laksa na vagi i "upala" a nizu kategoriju od njene. To skoro svi rade jer tijelo moze izgubiti i do 4 litre vode, a funkcionisati "relativno" normalnom, a 4 kg tokom vaganja moze da bude citava kategorija za borca.
Ma glupost zesca, brate ako imas 70 kila bori se u toj kategoriji, a ne da spustas na 60 pa unistavas organizan
pa šta je nego skidanje kilograma :D hahahahah kaže nije skidanje kilograma nego da bude lakša na vagi :D e jesi hodajući paradoks
PRIKAŽI ODGOVORE (1)