Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA JARANE NIJE TI OVO BUGARASKA
Ako je ovo novinarka onda je i Mia Kalifa nevina.
Bas je bila potresena!
Joj kad ga ove usne zagrle!?
Porno queen
Rekla mu vodi me u neum na more i on nije mogo izdrzat
https://youtu.be/DgDY2Pz516E
Ne vidim razlog za tužbu osim novčanog....
Bez milosti me Qrva nasukala na sprud... sto bi rekao Johny
Rijesio da se branim, da objasnim svoj grijeh Darovase mi robiju, a nadu ni za tren Pa iako me je proklela, razorila mi dom Jos volim malu bestiju, dragu srcu mom
@MusaTheOutlaw, pa kad je neotesana balkanska seljačina i treba ga nasukati.
kako će ga olakšati za par miliona u par sekundi a boga pitaj koliko će on udaraca morati primiti po glavi da vrati te pare
Dok kuja ne mahne repom.....
OVO VIŠE LIČI NA UVODNU RADNJU PORNIĆA
Ovako prisan odnos novinarke sa svojim sagovornikom nisam vidio nikad. Uvaljuje mu se, unosi. Plus, snima se mobitelom. Smijesno.
Onaj ko kaže da ga je navukla,LAŽE ko pas.Nije mu ničim dala povoda osimmožda što je preblizu stajala.S druge strane on se može vadit na priču da ga je ponijela euforija zbog pobjede i da je to u njegovoj kulturi o.k.Na kraju krajeva nije joj ništa uradio da bi ga tužila.Malo je poljubio.Mogo je i nakautirat.Ona se i tako garant ljubi( i ostalo) skim god stigne,ko i većina Amerikanki.
@Nepredvidiva, svejedno. Kriv je jer je javno bez dopuštenja poljubio, i to joj lijevom rukom držao glavu da se ne izmakne.
Vala bilo joj je neugodno pravo...
Podnijela tužbu, a gle kako se kezi kad je lik poljubio wtf...
Nešto se ona nije pobunila, čak nije pokazala neko žaljenje.