Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ovo jede?
hahah provjerava je li pravo zlato, da nisu sta zeznuli... ;-)))) Znas kako ono kazu stoje sigurno sigurno je.. :D
Ja koliko znam ovaj dečko je osvojio i Evropsko prvenstvo prosle godine, a i ove godine Evropski kup. Drugim rijecima mali poosvaja sve...
Bravo majstore
Zar ti nisi izgin'o?
@WilliamCostigan Hej Wili druze stari.. pa i ti si ziv... lijepo te vidjeti.... Veliki pozdravko... :D Nadam se a ima noviteta.. da je sve kako treba biti i pod konac hahah ;-)
nasi sportisti su istinski ambasadori nase drzave.......svaki uspijeh je vrijedan hvale........a sram i stid bilo BiH sto ne pomaze mladima u sportu
@ogledalce Pa kako ce pomagat kad je svaki privredni sektor u kurccu, od poljoprivrede do zdravstva. Da su htjeli pomagat, ne bi danas BiH bila gdje jest. Razvij druge sektore, povecaj BDP pa ce se i sport razviti. Sto mislis sto je svaka rwzvijena zemlja dobra u svakom sportu, uz izuzetak pojedinih juznoamerickih zemalja?
@psn a imaju za sve druge nepotrebne stvari sredstva..........(auta, dnevnice za nerad, sluzbena putovanja itd ......)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)