Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obecavam vam 100 000 crnih pojasa, 😂😂😂😂😂
Jedna medalja za mog Bakira
Grand Prix? Formula Alija Izetbegovic? Hahaha
Klasican primjer bezveznosti ili sto bi rekli kod nas nista ni sa cim. Zao mi boraca koji su super sportisti ali su uvuceni u SDA masineriju. Drugi sportovi ne mogu dobit 1000 KM za drzavno takcmicenje (odbojka), a ovdje je 'skrkano' Bog zna koliko samo zato sto se zove po Aliji a Bakir otvara turnir. Zalosno.
Hajde majke ti dodji malo u krajinu da se prošetaš ko onaj smrad u sanskom mostu !
A vidi naslova bog te mazo, "Wold Grand Prix Alija Izetbegovic" a dze tu Sebija?
ona je osmislila naslov
Sayonara Bake... あなたはおなら
Mile je prevara,al je ovaj veca
karas ti nas godinama
Smrdijanski koncentracijski logori od 1941-e do 1945-e, u kojima su u svrhe preotimanja nekretnina za sopstveno useljavanje, smrdijanci istrijebljivali svoje komšije mađare, bošnjake, hrvate, sandžaklije, bugare, crnogorce, albance, rusine, jevreje, ukrajince, rome, makedonce, njemce i rumune: 1-Banjica (Beograd), 2-Topovske šupe, kod Beograda, 3-Veliki Bečkerek, 4-Zrenjanin, 5-Crveni krst u Nišu, 6-Dulag (Šabac), 7-Svilara (Pančevo), 8-Paraćin, 9-Svinjac (Valjevo).
Trebo se zvati kurs Salmir Kaplan😂😂😂
sjetim se ratnog snimka, prica novinar sa alijom a ovaj kaze "ratuju nasi sinovi!!! i ja da imam sina i on bi ratovao"!! pare dajem za link tog snimka!!!
Na slici 5 Bake veli : he he samo vas gledam majku vam božiju
Bake legenda !
upiši kambera na kurs
e imao si sta i otvorit i kakav turnir ne podcjenujuci iskrene sportase
A zasto da Bake otvara ovakav turnir!? stvarno neukusno.