Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova montruozna,,neljudska,nehumana prigoda je nekom zabdivljenje...
ovako ti mene mama bubne kad zaboravim usisat hahahahah
...bolesno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ugasi mu svjetla lik ... Bez uspavanke 🤭
Kakva preciznost,svaka čast...Respekt za oba borca koji se bore i zarade minimalno u odnosu na ove manekenke iz fudbala sto zaradžuju pretjerano...Sad Ce minusi od ovih sa jutarnjih kada sto su več raznijeli ponude iz kladionica i razradžuju taktiku
Jutarnjih kafa,hoču reći..
Oslobodio ga vojske
Ovaj je vidio potomke iz 1569.god.
Factory reset
Okrenula mu se usta ko od propuha
Novinar nepoznaje bosanski jezik. Na bosanskom jeziku se pitanje postavlja sa pomocnim glagolom biti tj Je li ovo??. Dok je Da li je cisti srbizam koji se na zalost uvokao u bosanski i to narocito medu one "pismenije" govornike bosanskog jezika.
Ne kaže se bosanski nego bošnjački jezik, tako da nemoj ti nekom da pričaš o pismenosti :)
A ti poznaješ bosanski jezik? Lektore kaze se ne poznaje*
bolest
Vratio ga na tvornicke. Nakon ovog za sve mora napraviti update
A jes zino ko pesh more mu doner uletit usta bokte
Ovaj moderator na ovom portalu igra se eci peci pec kome treba zabranit ili ne pisanje...ustvari onen koje treba banovat njih pusti da vrijedaju sve redom na ovom portalu...jadan nebio il me banuj skroz...il nikako sto ko me obiljezio na Hevtu....da sam banovan...pa opet...malo nisam al sam pocrvenio....
Mali od 23 prebio tipa od 27. Odmah mi padne napamet kako je tu razlika kao da je neki cetvrtas prebio osmasa. Kad tad se snage mogu promijeniti.
Osamario ga. Nogom.
Sve plombe ispale
... "samo je na trenutak spustio gard, a ovaj je to iskoristio krajnje podmuklo.."