Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti moj Hare još upozno Salku Zildžića , 37 godina a još omladinac
@Skinhead1987 Mi iz SDA plaćali novinare da ga hvale , ipak je on "naš"
@Skinhead1987 Nije bio ali nam je , još tad , Ef.Zukorlić reko da će biti naš član.
ovaj da ruzno pogleda onog Latica on bi ga optuzio za pokusaj ubojstva ...
Badr hari dodzi u ufc,možda prodzes bolje od owerema
Ima onaj video zijo poljo kad ga onaj crnac omlati u bihacu,a bilo namješteno pa kasnije g a zijo poljo dobio
šuti,ako te čuje Riko bel si nastrada
Imam osjecaj da, kada mu padne forma namjerno napravi belaj da ide u zatvor kako bi se tamo posvetio treniranju :D
On je uistinu jedan od najboljih. Još samo da je uspio ponašati se kao pravi sortista ali očigledno da je slab na emocijama.
Izvježbo prebijajući izbacivače iz diska
mnogo si jak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bog te uvijek može zaustavit
koji bog zeus?
Badr Hari porucio. Niko nesme da vas bije!
Nema tog muslimana na svijetu koji odmah nije idol poturicama.Koje je to psihicko ludilo .Biti u Evropi a vezati se za taj istocnjacki primitivizam. Jest ih Bog kaznio sto su bili konvertiti ,to je cudo jedno. Ko ruzna pacad Evrope.
Nick alkohol, a prica o Bogu,...
@ALKOHOL nema nista gore zivjeti u jednoj zemlji u koju si primljen i sve si dobio da bi za sitne pare primio ime stanovnika druge drzave i ne samo to nego se furas da si veci srbin od njih mada nikakve veze s njima nemas. To je tek jadno a da ne pocinjem o nekim stvarima po kojima ste planetarno poznati kao npr masovne ubice i zadnje divlje pleme u Evropi. Civilizacija tek treba da dopre do vas vjerovatno za 200-300 godina.