Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno bi izgubio borbu. Vec 8 god. nije upisao niti jednu pobjedu, njegova karijiera je vec dugo zavrsena prica. Da nije posvetio bi borbu i novac od borbe zrtvama zemljotresa.
Šta je reć ,nema botova...
Obradova me,još ima insana na ovoj planeti. Kapa do poda ljudino.
ZNA DA BI DOBIO STRASNE BATINE PA OTKAZAO. TREBAO SE BORITI I ZARADU DATI U DOBROTVORNE SVRHE.
Allah the Nation the King! Tako se ljudino voli svoj vatan, svoja avlija, svoja domovina, svoje ognjište. A naši građani se sikiraju za populiste Vučića i Milanovića. Neka vam Allah olakša ovo iskušenje kroz koje prolazite.
Konvertuj ovo na latinicu da te 'lepo celi svet razume' šta pišeš.
Jedna veličina od sportiste pa i humaniste svaka čast mrcino💪
Podsjeti me na kultnu izjavu Ramba Amadeusa na programu uzivo: "Da vam kažem, dok mi sviramo, tu padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu. Nećemo zabavljati biračko tijelo. Je..m vam mater.”
Rambo je bio i ostao SVEJTSKI MEGA CAR!Zbog toga je mogao glavu da izgubi,ali covjek pokaze cojstvo kada je naj teze!