Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao nekad u stara dobra vremena, jos fale semi silt,gokan saki i ostala ekipa
Piter Aerts, Le Baner, Remy Bonjaski, Mirko, Ernesto Host... Dobra stara vremena!
Ajatulkursi pomaze ako nesto radis u ime Allaha. Tuca u ringu se ne radi u ime Allaha, nego je cak zabranjena u Islamu. Tako da ce se morati u samoga sebe pouzdati.
Ja mislio de je ovaj overeem viši i barem 130 kila!
Badr Hari na dandaaari
Ernestoooo Hostooo
Koji borci, koje legende. Nekad se boks i kick gledao ujutru u 3 sata
Počeli se svi kurčit islamom u ovim borilačkim sportovima... Čak je nekako i jadno, šta ja znam. Radit nešto nemoralno a poziva se na Boga ne ide prika.
Pozdrav od Cede Pantica SDI
Aj ne seri hari, svega ti.
Dva penzijonera i nista vise
Eeh kad se sjetim ovakvih tuča..danas sve izopaceno sa onim ufc-om
ovaj ispuco sve jos mu ostali ovi zapisi
Ovaj Overeem se davno trebao penzionisati..
sta je ono jasin
nekad se islam sirio toplom rjecju postupcima utjehom... sad u ringu..... cudni su putevi Gospodnji.... btw ne budi zaboravljeno, koliko znam Ovaj rem se oprostio zar ne
koji su to sportovi bili u vrijeme objave Kurana osim gladijatorskih borbi ako to možemo zvati sportom, recite Vi tumači islama
Ako Oweerem ne bude pod steroidima nema sanse protiv Badra.!!! Jer Badr je puno bolji tehničar i srčaniji borac!!!!