Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta toga švabo prašta, ali utaju poreza teško
A sta cemo sa Fikretom i Solakom?
Ma šta nas on treba zanimati, rođen u Njemačkoj ima njihov pasoš, govori njemački bolje nego bosanski jezik, zasigurno ko i djeca mu, ali on eto kad pokaže našu zastavu ispade veći Bosanac od mene, koji je rođen ovdje, ova zemlja me othranila, koji govori bosanskim jezikom.
Ode Felix u knast tobejarabi
eee Adnane, nije ti to Bosna i Hercegovina, to je pravna drzava Njemacka, nema tu muljanja sa porezom, i da si predsjednik Njemačke, sjetite se samo kako su proganjali svoje najveće zvijezde Stefi Graf i Borisa Bekera, na primjer
Sviraj kurcu nije ti tamo lakrdija od suda kao vamo.
Ova pobegulja se zove Felix Sturm...šta ga vrijedjate prozivkom da je on Adnan? I odgovara njegovom karakteru da zbog novca završi u zatvor...prodao se on odavno!
Ko te yebe rodžak
Samo sto se nisam ubio kad sam cuo ovo Pa to je NJEMACKA Utaja poreza samo zatvor Vrati se u BIH i tamo mozes sve da krades a ljudi prose i traze hranu u kontejnerima Samo za nacionalne stranke glupi narode Pozdrav iz pustoga milionskog grada BRISELA
E sto sam se nasikirao sada sa ovom njegovom objavom, evo ne znam kako cu nocas zaspati....
Ha je poceo provoditi odmore u Hercegovini problemi.
Ako je nevin nek zavrsi u SDA hahaha
Momak suti ne brukaj se
3 godine evo za njega lezim za taj milion
Uli mu bio uzor...ali hajde,uz dobro vladanje najkasnije za godinu i po je napolju..
Jel to onaj Pulen od Osmana Dzihe i Hayatove Propagande??? 🙈
Treb'o si Fikreta pitati kako izbjeci kaznu, sad bi ti bio na slobodi, ispalo bi da je vlada utajivala porez