Nezaustavljivi Jamajčanin
18
Bolt odbranio zlato na 200 metara
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namiri svedjanke i osvoji duplo zlati, LEGENDA !
Mnogo kapi znoja, mnogo dana zrtvovanih na treninzima.Svaka mu dala!;)
jedan je Bolt, _Usain Bolt_
Nemoj Fazlije dirati, čovjek je bio 40. od 41 takmičara.
dobre mu tene! :)
Apsolutni kralj...svaka mu cast...lik je sasvim normalan, ne j..e zivu silu...osim Svedjanki...mozda za nekih 20 godina Svedjanin neki bude najbrzi na 100m i 200m...ko zna....sve ima svoje...sto onaj nas Fazlijaner ne ode kod Bolta u sobu...da mu malo rasiri zjenice pa mozda bi ostavrio bolji plasman od onih sramnih 40. mjesta
covjek laganice istrcao da se nije ni zadihao, jos napravio par sklekova samo da pokaze kako je spreman za vecerasnje posjete :)
JA MAN!
Kako ce tek sad da karindja... vjerovatno cijeli tim Svedske, a i drugih drzava...
Svetski rekoreder- dilema je samo sa kojeg sajta
Aposlutni kralj atletike.
bome sam prvi!