sport
0

Bolt iznenadio Bayernove nogometaše

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Bayerna u utorak su pomalo pali u drugi plan na večernjem treningu. Iznenada im je, naime, u posjet stigla ponajveća sportska zvijezda današnjice - najbrži čovjek svijeta Usain Bolt.

Jamajčanin je stigao u München na pregled kod Bayernova liječnika, dr. Hans-Wilhelma Müllera Wohlfahrta. Kod uglednog je stručnjaka tražio mišljenje o povredi leđa zbog koje je odlučio da ove sezone više neće trčati, a navečer je svratio i u posjet igračima Bayerna i treneru Louisu van Gaalu.

Nogometaši su se oduševljeno fotografirali sa svjetskim rekorderom na 100 i 200 metara, a “padali” su i obostrani autogrami i pokloni. Bolt je još jednom istaknuo da je veliki obožavatelj nogometa i da je proveo puno vremena gledajući utakmice na nedavnom Svjetskom prvenstvu, ali je priznao i da je navijao za Argentinu koju su Nijemci deklasirali u četvrtfinalu (4-0).

Jamajčanin je istaknuo Bastiana Schweinsteigera kao igrača koji mu se najviše sviđa u dresu “elfa”, dok je u Bayernu najviše oduševljen Franckom Riberyjem.

"Impresivni su mi njegovi slalomi s loptom u nogama", kazao je Bolt.