Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bori se za titulu,,a nije poznato ime protivnice, pa ko je onda prvakinja u pm,...
Šta jedu ovi iz Kaknja,svu'dje ih
Zene i boks fuj
Hasno nisam vala neki heroj al s tobom bih vrlo rado u klinč...pa taman mi zadnje bilo ;)
Bravo ćeri. Da vidim bi li tebe Don Almir smio flašom. Lako je na nejač
Boksom se pocela baviti 2013. godine i vec borba za svjetsku titulu. Ne kontam!
Boks je dovoljno debilan sport i za muškarce, a kad se žensko bavi boksom to je tek ružno vidjeti.
@krait Nije riječ o lijepom i zategnutom tijelu, već o sportu, znači o prizoru kad bokser protivnika udara krvnički u glavu i razbija mu arkadu, na primjer. E sad, kad vidiš dvije žene da se tako marišu, mene to ne uzbuđuje, već mi se gadi.
@krait Pa poštuj ti, ko ti brani, jbt. I ko njoj brani da se bavi čime hoće? Ja sam iznio svoje mišljenje, a to je da je boks sr*nje od sporta i da mi se ne sviđa vidjeti dvije žene kad se krvnički tuku. Ne znam što ti imaš problem s tim?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)