Trikovi na mostovima
135
BMX-om preko bh. mostova i ćuprija
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosanski jez.. kralju, covjek dosao i uzivao na cuprijama, a ti pitas za razliku, pa evo da ti ja pomognem. Razlika je kao prvo u tome sto kretenima smeta naziv cuprija, a tebi kretenu most :) Na turskom se most kaze Kupru, a nasi pametni su uzeli Cuprija naziv. E sada u tom Bosanskom jeziku ili kako god hoces nazovi ga Cuprija je kameni most koji su izgradili Osmanlije - pa se preko njega prelazi konjima i konji na dvije noge kao sto si ti. A da se ne bi uvrijedili bikovi na dvije noge stavljeno je mostovi i cuprije, ali su zaboravili da ce se uvrijediti konji na dvije noge - kao sto vec napisah TI :)
@@Bosanski je... Molim te prosvjetljeni novinarčiću, objasni meni polupismenom razliku između \"mosta\" i \"ćuprije\", hvala.
Ono sklepano go.v.no koje liči na most ali nije ni blizu mostu. E to g.ov.n.o Tu.rci (a i naše Mu.jice) zovu ćuprija.
Ne Se..rendaj molim te, vidi se da si polupismen, pa se tako provaljuješ, potrazi sam koja je razlika između mosta i ćuprije
Najbolji bicikl ikada
Ja naslova Bože dragi, pa mogu li mi ovi novinarčići reći koja je razlika između \"mosta\" i \"ćuprije\"?
tuzice ga ibisevic ukro mu red bull
Ti si buraz moj u najmanju ruku nepismen, prvo procitaj nesto pa onda kenjaj. A cisto ono malo historije: http://bs.wikipedia.org/wiki/Mehmed-pa%C5%A1a_Sokolovi%C4%87 ;) Moj savjet je da odes danas i potpises peticiju i pomognes bratu Fatmiru Alispahicu, to su ljudi za koje se ti trebas boriti jer vidim da si isti fas.ista kao i prosjecni ce.tnik.
Ah još nešto, pogledajte novčanicu od 200KM http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/5/54/200km_prednja.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/a/a5/200km_zadnja.jpg na njoj se nalazi slika č.e.t.n.ik.a Andrića, a na drugoj strani samo piše \"MOST NA DRINI\" latinično i ćirilično, dakle, nisu htjeli ni da stave ime mosta i njegovog graditelja, eto šta su s.m..r.d.i la.žlj.ivi g.e.n.o.ci.d.ni.... A KOLIKO JE SAMO BOŠNJAKA U.BI.JE..NO NA TOM MOSTU I BAČENO U DRINU, SAMO B.O.G ZNA....
hajd sarajlija jedi g0vna, morate li u sve sto vidite da se p.os.e.re.te iz te svoje truhle lubanje, st0k0 jedna.
e jeste nepismeni hebo vas brat
PRELIJEPO !!!!!!!!!! PS: samo ova vl.a.š.in.a iz Višegrada laže da je č.et.n.ik Ivo Andrić donio slavu mostu, možda jeste vl.as.im.a s.mr.di.ma jer č.e.t.o Andrić tvrdi da su sm.rd.s.ke kosti ugrađene u ćupriju, Bošnjake naziva \"domaći Turci\" i mnoge laži izrečene u njegovom lažnom i usput rečeno plagiranom romanu. A vla.š.i.na lažljiva nigdje ne reče da ga je sagradio musliman MEHMED PAŠA SOKOLOVIĆ. Bravo Senade!!!!
svaka cast! prelijepo
Svaka čast majstor :) :)