U Dohi preskočila dva metra
0
Blanka Vlašić svjetska dvoranska prvakinja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Miki, sramota je i to šta tebe tvoji nisu abortirali, sorto.
Bravo Blanka! To se rađa jednom u sto godina... Atletika je fenomenalan sport, šteta što se kod nas toliko zapostavlja.
Kao atleticar mogu reci svaka cast.Govorit cu za Sarajevo.Imamo dva kluba,AK Bosna i AK Sarajevo,i velika je tuga da ta dva kluba nisu napravila nijednog medunarodnog takmičara.Naprotiv,Bosna je skoro propala,Sarajevo životari sa mladim nadama po BiH. Bilo nam je puno bolje prije 10 godina,barem se treniralo,bilo nas je hrpa,bila je zdrava atmosfera.Sada se i ne usudujem otici na pomocni stadion i gledati onog Bobana.Voza li se jos skuterom po stazi tjerajuci raju sa termina?
svaka čast
BRAVO BLANKA-CESTITKO OD JEDNOGA NORMALNOGA LJUBITELJA SPORTA I BAS JE ZALOSNO DA OVO MUSLIMANI NEMAJU NEKOGA SPORTSKOGA IDOLA KOJI MOZE NESTA DA OSVOJI PA SU PODRUGLJIVI NA USPJEH SUSJEDNIH NARODA-SRBI I HRVATI SU U SVIM SVERAMA ZIVOTA EVROPSKA UNIJA ZA MUSLIMANE-NA ZALOST ALI JE TAKO
JELI OVO ONA STO JECI NA PORNO SNIMKU BOSNA4EVER
Pocela je da skace kad joj je frajer pristav