Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što budala prvo sebi nije pucao u glavu... 😔 Što mu je petogodišnje dijete krivo?
Mislim da je ustvari ovo Sebija i SDA preko njega organizovala.Svjesno ubijaju ljude,izađimo na proteste,srušimo bagru
Općepoznato je da se kod mnogih igraca ragbija/američkog fudbala razviju poremećaji ili nasilne tendencije zbog konstantnih udaraca u glavu i potresa mozga. Zalosno ali istinito.
Znaci dzaba kaciga?
Kaciga smanjuje mogućnost frakture lobanje. Što se mozga tiče, samo pospješuje njegovo pretvaranje u kašu
White Lives Matter!
black lives matter
Pratim NFL čitav život i samo ću vam reći ukucajte Aron Hernandez na Google ili pogledajte film Killer inside: The mind of Aaron Hernandez.
CTE, hronična traumatična encefalopatija, relativno novootkriveni poremećaj koji pogađa igrače američkog fudbala. Godine istraživanja bizarnih incidenata igrača utvrdile su da, zbog brojnih udaraca u glavu i potresa mozga koje doživljavaju na terenu, njihov mozak menja strukturu što dovodi do promena u ponašanju, kao što su agresija, depresija, nepredvidivost i nasilje.
Sigurno vuce korijene iz RSa genocidnog entuteta
Ovoga ce sve vise bit zbog medija koji pune narodu glavu a ko zna mozda je bas doticni doktor unistio zivot nekog njegovog bliznjeg samo zalosno je sto je ubio djecu djeca nisu kriva sigurno
NFL igrači od udaraca dobiju poremećaj u mozgu. Ima dobra serija o ovome, pa pogledajte.
Da nije to što jeste, bio bi to što nije i ubio bi dva puta više ljudi...znači opet je dobar?
RASISTA !!!
Amerikanci su divlji narod
kad je nas Mujo Hrnjica mezetio i cevape jeo s viljuskom oni su lovili divlje zeceve po sumama i jeli ih golim rukama u pola pecene
Nije ni daleko od togastalno se ubijaju medusobno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krstaski pomahnitali terorista a jos I crnac!
zalosno...a da ih nije ubio sad bi bio ziv i on a i oni
Zna se sta je tacno ovo. Napravljen je i film o ovim igracima i njihovim mozgovima poslije toliko duela i udaraca. U filmu glumi Will Smith. Jednostavno ovi igraci imaju oštećenja mozga, te se na kraju ovo desi, a on nije jedini. Pogledajte film Concussion.
Pomračenje.