Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene čestitke svima koji su osvojili medalje i onima koji su se dobro plasirali, mada je za dobar dio onih koji su bili na ovim igrama, ovo bilo turističko putovanje...
mogli ste staviti i tabelu zemanja ucesnica s brojem osvojenih medalja tu smo garant prvi al od pozada
sta radi Izet Radjo-mason,zar se njega nisu konacno riješili?Koji gospodin jos je kćerku poveo,ma ja na preduzeće ide :)
Kada se vidi broj takmičara 119 i 5 medalja na takmičenju poluamaterskih i amaterskih ekipa u većini sportova, čovjek bi plakao....Pa Malta, Andora,San Marino,Monako imaju 2-4 medalje što dovoljno govori o kvalitetu takmičenja.
bosnjacka djeca broje od petka po novom sistemu 48,49, Francuska, 51,52 😁
Nije da mračim, svaka čast osvajačima.. ali ovo je mizerno. Ovo su igre C kategorije.
U pojedinim sportovima nije C, nego amaterski nivo kao što je tenis. Ovi bacači kugle sem onog Hrvata i nisu imali dostojnog rivala.
Bravo Bošnjaci !