Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno da ovakav clanak ima samo 35 komentara, dok fasisticki, ultranacionalisticki broje po 300 i vise. Svaka cast momci!
Joj ove srbadije, pa i nasu sjedecu odbojku prate
Pa B i H IGRA SA NJEMAČKOM I U BRAZILU četvrtfinale 04.07. koja koencidencija.
Pobjeda je vasa ...
Ne sumnjamo u pobjedu :)
Evo jedna navijačka pjesma za reprezentaciju Federacije u sjedOćoj odbojci.
Kralju Pero, mi bi hteli znati, mi bi hteli znati kako će se ova zemlja, ova zemlja zvati. Do Mostara sve Srbija stara, sve Srbija stara, od Mostara i nova i stara, i nova i stara! Vojvodina, Kosovo, Srbija, Crna Gora i Makedonija, i Makedonija. Herceg-Bosna, Kordun i Banija, Slavonija, Lika, Dalmacija. Poručuje carica, carica Marija, nek se zove Velika Srbija, Velika Srbija. Ova mi je pesma najmilija, pesma najmilija, kad zapevam živela Srbija, živela Srbija!
kmeeeeeeeeeeeeee ahahhaahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjedeća odbojka, pravi bošnjački sport. Hahahaha. Ajmo Njemci, razmontirajte ih.