Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma do kad to ima leda u dvorani ?
Pardon, Mladosti iz Mrkonjić Grada, a ne iz Gacka, ali ne mijenja stvar.
Ma jest tad, Živko, ali ovo je SAD! I KK Bosna je bila prvak Evrope, sad je Mladost iz Gacka podere k\'o krme masnu krpu!
nek\' smo ih bas.
hahahahahahaha.... dalabu i paprati nikad neće nestati! Bošnje i hokej, kao Musa kesedžija i streetball...
Hokej u Bosni i Hercegovini? Ovo nešto na onaj fazon sa jamajkanskom bob reprezentacijom? :) Ali neka, čestitam momcima prije svega na entuzijazmu a onda i na uspješno organizovanom turniru i pobjedi. To je očito još uvijek nešto jako maleno ali lijepo je zaista vidjeti onaj BHL logo na ekranu. I vidim da su to sve neki mladići što je stvarno za svaku pohvalu. Ne znam kakvi su uvjeti za EBEL Ligu? Eto, Hrvati su uspjeli ugurati Medveščak. Možda bi i mi mogli?