Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo nase tanje.....ili mozda nije nasa ko ce joj znati..... http://gtcdn.sochi2014.com/athlete/a/91/2035691-168X210.jpg
Savrseno nebitno sto je tamo neka vjerovatno po nepotistickom ili nacionalnom kljucu na Olimpijadu poslana nazovi-sportistkinja zavrsila gdje je zavrsila, u momentima dok se u drzavi dogadja revolucija... Ne razvodnjavajte i ne zatupljujte!
gdje si na protestima ? Ili samo pametujes kod kuce preko klixa i fb ?
Bio i prekjucer i jucer i danas jarane, ako budu sutra i sutra cu ici... Kao sto vidis, protesti su sada zavrseni pa sam kod kuce...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
78 od 84 takmicara. Docek na aerodromu obavezno.
Morala ispuniti olimpijsku normu da bi oti[la na olimpijadu. Oni su jedini koji su je ispunili, nemamo bolje i pomirite se s tim. Zato ne osudjujte curu. Bitno je u;estvovati.