Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ba za nas bošnjake ti kjafirsksportovi mi smo najbolji za svezat 6kg exploziva oko pasa pa se raznijet u nekom kjafirskom gradu na zapadu.
Kad bi vala uveli takmičenje u gađanju na strane ambasade(američke)mi bi poslali našeg Mevlida.
E vala da hoće na Olimpijskim igrama uvesti takmičenje u sjedećoj odbojci naš Bošnjakistan bi bio prvi.Mi smo ba najbolji u invalidnim sportovima.
AMA JELI TO DANAS NASTUPA SARAJEVSKI SNAJPERISTA. . U KOLIKO SATI I KOJI PROGRAM
U drustvu ste sledecih zemalja koje nikada nisu primirisale olimpijsku medalju: Yemen Vanuatu Tuvalu Sao Tome and Principe Saint Lucia Saar SAint Kitts and Nevis Papua New Guinea Oman Palau Nauru Micronesia Mauritania
Mi Smrdi smo genocidaško terorističko pleme a ja ga lično najvolim zabit svojoj krmači, kad je nahranim zaklanim ljudskim mesom, to je u nas Smrda normala
Jos neke od svjestskih sportskih sila koje nikada nisu osvojile medalju: Somalia Solomon Islands Swaziland Albania Brunei Burkina Faso Bhutan Cayman Islands Congo Central African Republic Chad Fiji Gabon Gambia i naravno - Bosnia and Herzegovina. Marvo jedna zakrzljala. Sakrijte se u misiju rupu.
bolje da nisu ni isli
Mi Smrdi smo genocidaško terorističko pleme a ja ga lično najvolim zabit svojoj krmači, kad je nahranim zaklanim ljudskim mesom, to je u nas Smrda normala
\"2000. godine u Sydneyju kada je osvojio šesto mjesto, što je ujedno i najbolji plasman bh. sportista na olimpijskim igrama\" Dzamijasi, imajte u vidu gornju recenicu kad sledeci put pomislite da pricate o sportu. To je vas domet. Nikada se niste ni priblizili nekoj medalji.
protiv bosnjaka nemam nista.nego koji je razlog da jedna velika zemlja kao turska nema uspjeha u sportu?mozda bas radi incesa ili koji je razlog
Bogalji nesposobni, treba im zabranit ulazak u zemlju i deportovat ih u sibir zajedno s onim ko ih je poslo na olimpijadu.. I s onim bahilima s koseva od sinoc.
Idi g.u.z.i. sinovu ženu Smrdine, rasplođavaj se snohačestvom i ne prdi
Najveci uspjeh bih sportista ikada je 6. mjesto 2000. Novinar je zaboravio da kaze da ste svjetski prvaci ste u ispijanju kaHva, tracanju i ruganju.
Keep fucking that goat ustašice