Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo legendo! Takvih nam u ovoj državi najviše treba
Svaka cast lijepa vijest.
Neka ovakvi primjeri budu ponos, ali i nada za sve mlade (a i ostale) ljude u Bosni i Hercegovini, jer ovo je prava Bosna i Hercegovina ! Svaka cast momak !
Cestitke, divna vijest za BiH .Samo nek nastavi vunuce se Ensar u vrh svjetske plivacke elite.
Je li sjedeće plivanje ili pravo?
Lezece. "sjedenje nije vise in".. rekli su sjedeci kosarkasi Bosne i zalegli na kurcine svojih protivnika.
Dijecu vam obojici nataknemo na kolac na najljepšem mjestu na svijetu Jasenovac
Mogo bi ga Sušić pozvat, s obzirom da nam odbrana u svakoj utakmici uglavnom pliva.
Bravo momčino! Na ovakvu vijest treba da bude 1000 komentara i to pozitivnih naravno, a ne na "fašističke" "političke" "dodikovske" itd.. Bravo momčino!
Bravooo
Ovi rezultati su još vredniji,kad se zna da on trenira u bazenu hotela Tuzla i da Tuzla nema olimpiskog bazena.Svaka čast Ensare.
aha, al' zato Tuzla ima novo jezero. Pa zato i mrizte Sarajevo... jer sve pare s***te na ta jezera, a nista na ifrastrukturu i svoje sportske klubove. Pa je kao Sarajevo krivo jer uzima neke pare ili ne daje lovu.. Dobijete vi bruku novca, nego bolje 2 jezera udarit iako pare ne mozete izvuc. Pa psolije pljunite po Sarajevu...
Ocam!Niko Sarajeva nije ni spomenuo,ja neznam šta ti laprdaš?Samo sam rekao,gdje treniraju tuzlanski plivaći i nikog i ni jedan grad nisam spomenuo ni u dobrom,ni u lošem kontekstu.Što se tiće Sarajeva ja ga ne mrzim,a i imama dosta jarana i familije u Sarajevu.
Cestitam,samo tako nastavi ;)
Svaka cast skolski :)
mi i plivaci.. znaci wow ...
pa sta te to cudi...mi smo talentovani za sve sportove,od skijanja,hokeja,konjickih sportova pa sve do plivanja...cudim se da jos nemamo i ono sinhronizovano plivanje...
nemamo ni waterpolo ligu. dobri smo i u bočanju i kuglanju.. ali klizanje na ledu me jednostavno dovodi do ludila. Steta sto toga nema na TV, valjda nikoga ne zanima. Ali zato one sportove koji me zanimaju tipa fudbal, kosa , rukomet , tenis, waterpolo, odbojka.. tu smo teski klocevi... hm ... nego ovaj covjek je ipak briljirao s obzirom da je oborio drzavni rekord ( a drzava 3 bazena nema, pa ti vidi koliko ga je tesko oboriti) a osvojio je nesto srebra i bronze... sto se mora reci da je to veliko briljiranje, jer da je uzeo zlato bilo bi briljiranje briljiranja. Zato moram reci wow. Kao sto ti rece talentovani smo za sve sportove... talenti izgleda jesmo...khm.. nego me rezultati brinu. Nego reci ti meni i talentima, kako to da smo toliko talentovani i da smo olimpijska drzava a da nemamo ni jednog skijača ? Hm... talensti smo definitivno. Moram opet reci .. wow !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast :D