Poželimo im sreću
11
Bh. olimpijci otputovali u London
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaaha oh koja smo mi farsa od države ide 6 takmičara, 6 trenera i 7500334 \"funkcionera\", od kojih su bar dva polupismenna. Ako Lagumdžija ne bude nosio zastavu uz zanos i divljenje svekolike publike, biću totalno razočaran.... Negdje smo u rangu Mongolije i egzotičnih ostrva za koje nikad nismo čuli. Samo što tamo puno bolje žive. Hvala ti Zlatane, naše najveće olimpijsko zlato, što si se rodio!
sretno zmajevi
JADNA SMO MI EKIPA !!! SVE KU*RT*ONII ,JEDINO STO MEKIC VALJA OSTALO KA*RI*NA -.-\' ŽALI BOŽE SAMO PARA STO SE DALO NA NJIHOVE GUZICE DA VIDI PUTA, OVO JE BEZVEZE BACANJE LOVE BOLJE DA SU NAHRANILI NAROD U BIH
Eto kakva smo mi država kad dovodimo atletičare iz drugih zemalja i kad se tješimo što su nam rekordi 42. mjesto na maratonu ili najbolje 213. mjesto na ATP listi ili 300. Bogu i neko mjesto na WTA listi ili što naš fudbal podkupljuju i šikaniraju na svakom koraku. Šaljemo sve najbolje sportiste negdje drugo , a mi ostajemo ko bijeda obična.
Koja tragikomedija od ove takozvane drzave - sest sportasa, ha, ha ha... Da se kojim slucajem Vatikan takmici na olimpijadi skupio bi bar 10 popova koji bi isli na olimpijske igre. Iz Hrvatske na ove OI ide 107 sportasa, naglasavam sportasa, tu se ne ubrajaju treneri i delegacija, dakle 107 sportasa, a iz zemlje poturica samo 6 sportasa. Bas zanimljivo.
da to si upravu definitivno. zato što:MRZIMO JE.B.EN.U SMRDIJU!ZAUVIJEK!
Ma sta vas briga. Nije vazno sto nemate svojih olimpijaca, vi svakako vise uzivate da navijate protiv Srbije nego za svoj jad od drzave.
pa nema veze, srbe su svejedno napravili turci
Ti Majke sta nas je,ali nema veze uskoro ce i reprezentacije u rukometu i fudbalu ;)
WISIHING YALL BEST
Sta ima veze koliko ih je ,nisu jedini ...svim sportistima treba pozeliti srecu nije bitno iz koje zemlje dolazi ..
Ustašico , ti i nemaš svoju reprezentaciju, do tad kuš ! Bolje imati reprezentaciju i takmičiti se , pa makar bili zadnji (ha 25, il zadnji svejedno nema medalje) Bolje i to nego biti katolik koji je hrvat u pokušaju hahahahahah
Pa koliko samo guzonja ide s nima to nije normalno. Radžo i njegov pulen Fazlagić su neizbježni ublehaši koji samo gledaju da im guza puta vidi o tuđem trošku. Kako nisu mogli organizovati više takmičara?? A što bi? pa ovako imaju malo obaveza a više love za sebe.
nema veze, ako se Vartanci dovoljno rašire izgledat će kao da ih ima i 12,xaxaxaxa
druze ti si iz RS-a ti namas nikakve veze sa tim olimpijcima, ti si srbin u pokusaju
hahahahaha...ugledajte se na nas Srbe....mi osvajamo zlatne medalje, mi smo najjaci, i ima nas 150...prava smo delegacija a ne pokusaj delegacije...sramota...bolje da ne idete s tako jadnom ekipom od 6 clanova...!
Tuga, sta reci.