Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bio je red da i mi razvalimo Brazil u nekom sportu. Nadam se finalu BiH - Iran, al ovaj puta da mi pobjedimo :) SRETNO MOMCI !
Svaka cast!!!
svaka čast, vi ste ponos Bosne
IRONIJA-kad su u cijeloj drzavi najsposobniji sportisti invalidi!! BRAVO MOMCI, GLAVNI STE!!!
SRBI S-M-R-D-E KO POLJSKI ZAHOD!! :-)
svaka cast momci,razvalite London da mozemo zacepiti usta dusmanima...
and what about you??? you can talk but you\'re still an ass... phenomena
@@ ViC @ VIJE... cuj americki film pored toliko turkijeh serija? kakav si ti patrijot? evo i nana skontala da nije vic trebo bit smjesan, nego da on odanas prave vicove ovi srboi i krvati. lako je hina smijat se nama kad njima rusovi i hrvatovi gase, a ko ce nama. eeee moj si ti, ne da vise niko sadake, jesi vidijo?
Hoce to kad ti je IQ manji od americkog broja cipela, a jedino sto nalazis \"humoristicnim\" su pozari kod komsija, ali te nista manje ne odusevljavaju ni njihovi sportski porazi. Nego cuvas li jos tursku zastavu da imas cim mahati kada konacno stigne obecani turski helikopter?
Uzese ih a da ne digose g..u..z..i..c..e.. ih a ja nisam izdrzo pa zaspo u lezecem gadjanju :-(
Paraolympics: you can win but you are still retarded
Sad tri komentara.... Bjezim odavde, covjek ne odustaje, a ja osjecam kao da mi IQ opada sa svakom \"humoristicnom\" crtom od naseg neznanog junaka...
Moja rahmetli nane sa 70 i neku na plecima me je znala nasmijati... Ti ne... Okani se \"komedije\", idi meti cestu, cuvaj ovce, baustelaj, budi ikome koristan jer ovdje ne koristis nikome, zao mi sekundi potrosenih na ova dva komentara toliko da cu iz inata pogledati neki glupi film americke produkcije kako bi pustio mozak na pasu... Joj, sta mi uradi, nasikira me u ovaj sitni sat - a bila fina noc, uf...
bravo momci svaka casttt!!!!
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
Jeste li ovo kupovali slova, pa niste mogli veci clanak napisati o PRAVIM SAMPIONIMA. A Dzeko kad prd.ne napisete roman. Sramota... P.s. momcima cestitke nista drugo nismo ni ocekivali od njih. Silan inat bosanski.
Halal Web- VIJESTI Prenosimo vam vijesti sa hitnog sastanka prijateljskih zemalja sazvanog kako bi se uputila pomoc Bosni u gasenju pozara. Vec se nadzire pozitivan ishod ovog HITNOG sastanka zbog goruceg pitanja. Kako prenosi Halal Web, Saudijska Arabija velikodusno je obecala poslati tri azbestna leteca cilima specijalizirana za gasenje pozara; Sheik El Orans se obavezao poslati cetiri genetski modificirane kamile sa extra kapacitetom grba za prijenos vode, koje se inace koriste u gasenju pustinjskih pozara; dok je Ali Baba obecao poslati 40 posebno obucenih vatrogasaca koji ukradu pozar da ih i ne vidis. Trenutno je za govornicom zadnji predstavnik prijateljskih zemalja, a sastanak ce biti okoncan i pomoc HITNO upucena za Bosnu cim Sheherzada zavrsi svoj govor, sto se ocekuje za 1001 noc!